מרכיבים(4 מנות):
  • 4 חתיכות עוף (החלק שאהוב עליכם)
  • כוס מיץ תפוזים
  • 3 כפות סויה
  • 3 כפות קטשופ
  • כף דבש
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 בצל גדול פרוס לטבעות
  • 1 בטטה פרוס לפרוסות
  • פלפל שחור במידה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה.

מניחים בתבנית את פרוסות הבצל ופרוסות הבטטה, מעליהם מניחים את חתיכות העוף ויוצקים את המרינדה.

מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה ורבע.

מוציאים את נייר האלומניום ומשאירים להשחמה לעד כרבע שעה.

]]>