מרכיבים(4 מנות):
  • 1/2 ק"ג דג טחון (איזה שאוהבים)
  • 250 גרם כוסברה
  • 250 גרם פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס פרורי לחם
  • 1 כפית מלח, פלפל, כמון ותימין
  • 1 כפית פפריקה מעורבבת ברבע כוס שמן
  • 2 בצלים
  • 2 גבעולי סלרי אמריקאי
  • 6 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 קופסת עגבניות תמר
  • 250 גרם רסק עגבניות
  • מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
  • בזיליקום
  • כף סוכר

אופן ההכנה:

מכינים את הרוטב: מרתיחים את החומרים מלבד הבזיליקום והסוכר ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה.

מוסיפים בזיליקום וכף סוכר וטוחנים.

מכינים את הקציצות: מערבבים את הרכיבים לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ומבשלים ברוטב העגבניות.

]]>