תוספת מלכותית: מתכון לאורז וגזר עם צימוקים וצנוברים

תוספות יכולות להפוך כל סעודה לסעודת מלכים. אורז בשילוב גזר צימוקים וכמובן הצנוברים, הם בדיוק הרכיבים שעושים את ההבדל בין תוספת פשוטה למיוחדת (אוכל)

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים(8 מנות):
  • 1/2כוס שמן זית
  • 1בצל גדול מגורר גס
  • 2 כוסות אורז
  • 2/3 כוס עלי נענע קצוצים
  • 2 כוסות גזר מגורר גס
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1/2 כפית זנגביל
  • 1/4 כפית ציפורן
  • 1/2 כפית הל טחון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 עגבניה חלוטה קלופה וקצוצה
  • 1/2 כוס אפונה קפואה מופשרת
  • 100 גרם צימוקים בהירים
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 וחצי כוסות מרק עוף צח
  • 100 גרם צנוברים מטוגנים

אופן ההכנה:

1. מחממים בסיר שמן, מוסיפים את הבצל השום והגזר ומטגנים 10 דקות. מוסיפים את האורז הנענע והפטרוזיליה וכל התבלינים ומטגנים 5 דקות.

2. מוסיפים את העגבנייה, האפונה, הצימוקי, מיץ הלימוןן והמרק הצח ומביאים לרתיחה , מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 20 דקות.

3. משהים 20 דקות מערבבים ומעבירים את הפילאף לקערת הגשה מעטרים בצנוברים ומגישים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית