מרכיבים(15 מנות):
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 210 גרם קמח
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • כוס אבקת סוכר לציפוי
  • 150 גרם חמאה

אופן ההכנה:

הכנת העוגיות:

מחממים תנור ל-160מעלות. מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.

מגלגלים כדורים מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.

לציפוי העוגיות:

מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי.

]]>