מרכיבים(6 מנות):
  • חצי קילו ברוקולי מבושל
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 50 גרם חמאה
  • חבילת קוטג'

אופן ההכנה:

אם בישלתם את הברוקולי זה עתה, המתינו שיתקרר. מעכו אותו היטב, עד שהוא מהווה עיסה אחת. הוסיפו את הביצה והגבינות, הניחו פירורי לחם בתחתית תבנית אפייה - רצוי עגולה - ומעליה את העיסה.

פזרו את העיסה באופן אחיד, ומעליה הניחו פיסות גבינה צהובה. מעליה, הניחו שכבה נוספת של פירורי לחם ומעט פיסות חמאה.

הכניסו לתנור לחצי שעה בחום של 180 מעלות, עד שהפשטידה מוכנה.

]]>