פסח מקרב, וארונות המטבח עדיין עמוסים בפסטות, פתיתים וחמץ לרוב. לא מוכרחים לזרוק הכל; אפשר להכין שלל מטעמים במינימום זמן ומאמץ.

למשל: רוטב בלונז - תערובת בשר טחון ברוטב, קציצות בשר רכות ומיוחד מעל ספגטי, פשטידות של פסטה עם גבינות קשות או מאפה דמוי לזניה. ניתן גם להכין פסטה עם פירורי לחם זהובים - זה נפלא וכך אנחנו מתפטרים מ-2 מרכיבי חמץ גמור.

אפשר לפנק את בני המשפחה שעובדים קשה על ניקיונות החג, בפסטה עם טונה, או פסטה בסלט צבעוני.

נותרו לכם בסקויטים או עוגיות? הכינו כדורי שוקולד. הביסקוויטים יכולים לשמש בסיס לעוגת גבינה או כל קינוח כוסות אחר.

מהקמח שנותר ניתן לאפות פיצות ופוקצ'ות, עם תוספות ושאר מטעמים.

השנה פסח חל בסוף השבוע, מה שאומר שניתן לבשל מטעמים לשבת מבלי לחשוש לחמץ.

]]>