מרכיבים(8 מנות):
  • 1 ו- 3/4 כוסות קמח לבן
  • 2 כפות שמרים
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ביצים
  • 70 גר מחמאה
  • לפירות:
  • 2 נקטרינות חתוכים לפלחים
  • 4 קיווי חתוכים לקוביות
  • 1 כוס פירות יער קפואים
  • לסירופ:
  • 1 כוס מים
  • 1 ו- 1/2 כוס סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 כפות רום

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו לישה שמחים קמח ושמרים ומערבבים לאט, מוסיפים סוכר וביצים, ואז את המלח מוסיפים את המחמאה מומסת.

לשים עד קבלת בצק אחיד.

מניחים להתפחה של 1/2 שעה, מכוסה.

מניחים בתבנית של קוגלהוף ( תבנית עם חור במרכז) ואופים 40 דק׳ בחום בינוני.

לסירופ:

מרתיחים את הכל יחד על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך

הרכבת המנה:

בצלחת הגשה מניחים את העוגה קרה ומזלפים מלמעלה מהסירופ.

במרכז מניחים קצפת פרווה מוקצפת היטב.

ומפזרים את הפירות.

ושוב מזלפים מהסירופ.

]]>