מתכון לפרגיות עשירות בלימון ודבש

שבת הגדול היא שבת מיוחדת, פרגיות בשילוב לימון ודבש בתוספת פטרוזיליה קצוצה יעשירו את שולחנכם ויכבדו את השבת הגדולה מכולם (שבת הגדול תשע"ה)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 6-8 פרגיות
  • 1-2 לימונים סחוטים
  • 20 שיני שום שלמות קלופות
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שטוחה פפריקה חריפה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות דבש
  • 5 לימונים קטנים חצויים
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פיטרוזליה

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: בקערה מערבבים את הפרגיות מתבלים במלח, פלפל, פפריקות, שמן, דבש, לימון סחוט, כוסברה קצוצה, פיטרוזליה קצוצה, את שיני השום מניחים סביב ומשרים לכל הלילה במקרר. ביום ההכנה מניחים על פיירקס את כל הפרגיות, ומעל את כל התערובת שנשארה, מפזרים מסביב את הלימונים החצויים, מכסים בנייר אלומניום, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45-60 דק׳ מגישים לצד סלט עלים ]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית