מתכון לדג סלמון בריבת בצל ביתית

עושים שבת: הסלמון הוא דג המשתלב הטוב ביותר בכל מיני טעמים, והפעם בריבת בצל משגעת. לא תאמינו כמה שזה טעים (מדור אוכל mame)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • נתח פילה סלמון טרי ל-6 סועדים
  • 8 בצלים לבנים פרוסים דק
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית פלפל גרוס טרי
  • מלח
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני' במחבת מחממים את השמן ומתחילים לאדות את הבצלים, וכל הזמן מערבבים היטב, כשהבצלים מתחילים להזיע מערבבים ומאדים עד שכמעט רב הנוזלים נעלמו.

מוסיפים את הסוכר המלח והפלפל ומערבבים היטב כל הזמן.

כשהבצלים מתחילים להתקרמל מנמיכים את האש, ומבשלים עד שמתקבלת כמו ריבת בצל זהובה, מעל הנתח שופכים את כל הריבה. אופים בתנור למשך 25-30 דק׳.

בתאבון!!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית