פשוט וטעים: מתכון לסלט סלק ופטרוזילה

הכי קל שאפשר. טעמו המתקתק של הסלק בתיבול עדין, בשילוב פטרוזיליה יעניקו לשולחן השבת שלכם צבע מעניין וטעם נהדר (מדור אוכל mame)

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים(15 מנות):
  • 1 ק"ג סלק אדום
  • 1 וחצי כפיות כמון
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 פטרוזיליה קצוצה
  • מיץ משני לימונים או 1/3 כוס חומץ
  • מלח

אופן ההכנה:

שוטפים את הסלק ומבשלים אותו בקליפתו במים עד לריכוך למשך כשעה וחצי.

מצננים וחותכים לפלחים, ניתן לחתוך בכין קישוט מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.

מפזרים מעל פטרוזילה קצוצה

בתאבון!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית