תרגישי קלילה: פשטידת תרד ועגבניות

כמה פעמים אכלת ארוחה דשנה והתחרטת? פשטידת תרד ועגבניות היא בדיוק הארוחה שתתאים לך, קלילה וטעימה (מדור אוכל mame)

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים(10 מנות):
  • 400-450 גרם עלי תרד שטופים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1-2 שיני שום
  • 9 ביצים בינוניות
  • 2 כפות חלב
  • ⅓ כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 2-3 כפות של עגבניות מיובשות קצוצות
  • ⅓ כוס גבינת עיזים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

חממו מראש תנור ל-200 מעלות ובינתיים חממו בתוך מחבת עמוקה את עלי התרד עם רבע כוס מים למשך כמה דקות עד שהם מתרככים.

הוציאו את עלי התרד מהמחבת, יבשו אותם כמה שיותר בעזרת מטליות נייר, קצצו את העלים והניחו אותם בצד.

הכניסו את הביצים, החלב וגבינת הפרמז'ן לקערה וערבבו.

הוסיפו בהדרגה את העגבניות ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית