ארוחה בסיר אחד: עוף עם זיתים ברוטב עגבניות

הנה ארוחה ללא חשש פחמימות, משביעה וטעימה במינימום מאמץ: חלקי עוף ברוטב זיתים חריפים, עגבניות והרבה בצל. הילדים ילקקו את האצבעות (מתכונים, אוכל)

mame | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • קופסת זיתים ללא גלעינים
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • פלפל ירוק חריף (לאוהבי חריף)
  • 4 כרעי עוף
  • 4 עגבניות קצוצות דק
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • כמון
  • פלפל שחור
  • שמן
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הזיתים במים רותחים, כדי להוציא מהם את המרירות, במשך 10 דקות על אש נמוכה. מסירים מהאש ושוטפים היטב במים קרים.

2. מטגנים את חלקי העוף בשמן זית, מוסיפים את הבצל, השום והעגבניות, וומבשלים יחד עד לריכוך כל מרכיבי הסיר, על אש בינונית.

3. מוסיפים את רסק העגבבניות ו-2 כוסות מים, ואת התבלינים. מערבבים ומבשלים במשך שעה על אש בינונית.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית