מרכיבים(5 מנות):
  • בשר מספר 4 חתוך לקוביות
  • 4 תפוחי אדמה פרוסים לקוביות
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 2 גמבות קצוצות דק
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 בטטות קצוצות לקוביות
  • 2 קישואים פרוסים לקוביות
  • פרחי כרובית שטופים
  • כוס יין אדום יבש
  • 1 עלה דפנה
  • תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה:

תחילה מטכנים בשמן זית את הבצל, השום והגמבות עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הבשר ומאדים מספר דקות. מוסיפים תחילה את הירקות הקשים לבישול - תפוחי האדמה והבטטות, ולאחר-מכן את הקישואים ופרחי הכרובית.

מוסיפים את כוס היין והתבלינים.

מבשלים כשעתיים על אש נמוכה.

בתיאבון.

]]>