שולחן עורך: פרגיות, ערמונים וחמוציות

קבלו שילוב נהדר של טעמים לסעודת החג: פרגיות מטוגנות עם ערמונים וחמוציות, המתבשלות על אש נמוכה יחד עם יין אדום משובח. מתכון חגיגי (מדור אוכל, מתכונים לפסח)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 1.5 קילו פרגיות נקיות משומן
  • 200 גר' ערמונים קלופים בוואקום
  • 1 כוס חמוציות מיובשות
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום שלמות בקליפתן
  • חצי כוס יין לבן
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

בסיר סוטאז' (סיר רחב ונמוך) מחממים את השמן, מניחים את הפרגיות ומטגנים 2-3 דק באש בינונית, עד הזהבה. הופכים את הפרגיות לצד שני ומטגנים עוד 2 דק' .

מוסיפים את החמוציות בפיזור.

מוסיפים את הערמונים והשום בפיזור.

מתבלים במלח ופלפל ומכסים לבישול של 5 דק באש נמוכה.

מוסיפים את היין ומכסים שוב, מנערים מעט את הסיר לערבוב "זהיר" כדי שלא ישברו הפרגיות.

מבשלים מכוסה עוד 30 דק באש נמוכה.

טיפ: במקום חמוציות אפשר להשתמש בצימוקים כההים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית