מרכיבים(5 מנות):
  • 1 קילו סינטה מיושן
  • 20 תפוחי אדמה קטנים בקליפתם
  • צרור עלי רוזמרין
  • 4 שיני שום
  • 5 כפות חרדל דיז׳ון
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

לוקחים את נתח הסינטה, חורצים בו חריצים לאורכו ומשרים בחרדל, שמן זית, שיני שום ותבלינים.

מבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות עד שהם מתרככים.

מחממים תנור לחום של 250 מעלות.

מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, ומעליה - על רשת הצלייה - את נתח הסינטה. כך תפוחי האדמה יספגו את נוזלי הבשר במהלך הצלייה.

צולים כ-10 דקות בחום של 250 מעלות, ולאחר-מכן בחום של 150 מעלות כ-45 דקות.

בתיאבון.

]]>