מרכיבים:
  • 5 נתחי פרגיות פרוסות לשניצל
  • 2 פלפלים אדומים
  • פלפל ירוק אחד
  • 2 גזרים
  • 1 קישוא
  • 1 בצל סגול
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף רוטב סויה
  • יין לבן
  • אבקת שום
  • מלח ותבלינים

אופן ההכנה:

קוצצים את כל הירקות דק דק. מחחמים שמן במחבת ומתחילים לטגן אותם. מוסיפים את היין הלבן והתבלינים, ומטגנים על אש נמוכה עד שהירקות רכים.

בינתיים מכינים את המשרה לפרגית: מערבבים בקערה את הסילאן, הסויה, הדבש ומעט שמן זית.

לאחר שהירקות מתקררים מעט, ממלאים את הפרגיות בירקות, מגלגלים לרולדה ומניחים בקערת המשרה. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

בתיאבון.

]]>