מתכון מחטב: פרגיות ממולאות בירקות צלויים

גם כשאתן בדיאטה, אין צורך לוותר על אוכל טעים ומנחם. הנה מתכון לפרגיות במילוי ירקות, צלויות בתנור. מינימום קלוריות ומאמץ - מקסימום טעם (מתכונים, מדור אוכל)

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 5 נתחי פרגיות פרוסות לשניצל
  • 2 פלפלים אדומים
  • פלפל ירוק אחד
  • 2 גזרים
  • 1 קישוא
  • 1 בצל סגול
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף רוטב סויה
  • יין לבן
  • אבקת שום
  • מלח ותבלינים

אופן ההכנה:

קוצצים את כל הירקות דק דק. מחחמים שמן במחבת ומתחילים לטגן אותם. מוסיפים את היין הלבן והתבלינים, ומטגנים על אש נמוכה עד שהירקות רכים.

בינתיים מכינים את המשרה לפרגית: מערבבים בקערה את הסילאן, הסויה, הדבש ומעט שמן זית.

לאחר שהירקות מתקררים מעט, ממלאים את הפרגיות בירקות, מגלגלים לרולדה ומניחים בקערת המשרה. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

בתיאבון.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית