מרכיבים(6 מנות):
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל פרוס
  • 2 פלפלים חריפים פרוסים
  • 2 גזרים פרוסים
  • 1 תפוח אדמה פרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית תבלין קציצות
  • 1 כפית כורכום
  • מלח
  • 1 אריזה קציצות עוף בנוסח תוניסאי מ 100%- רכיבים טבעיים של “עוף טוב”
  • קציצות קלאסיות מהודו משובח מ 100%- רכיבים טבעיים של הוד לבן
  • 1 גבעול סלרי עם העלים

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

-מחממים שמן בגובה כ 1/2- ס”מ במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב. מוסיפים את הפלפלים, הגזרים ותפוח האדמה.

-מוסיפים את הפפריקה ומערבבים. מערבבים את רסק העגבניות עם כ 1/2- כוס מים בקערית ומוסיפים למחבת. מתבלים בתבלין קציצות, כורכום ומלח.

-מבשלים עד שפרוסות תפוח האדמה מתחילות להתרכך. מוסיפים קציצות עוף בנוסח תוניסאי מ 100%-רכיבים טבעיים של “עוף טוב” ומניחים מעליהן גבעול סלרי עם העלים.

-מכסים את הסיר ומבשלים 12 דקות נוספות. אם יש צורך, אפשר להוסיף עוד מעט מים במהלך הבישול. בודקים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

מומלץ להגיש מעל קוסקוס.

]]>