מוס לוטוס שיפתיע כל אורח :

חומרים:
100 גר' ברס אגוזי לוז (אגוזים קצוצים)
250 גר' קרם לוטוס
50 גר' שמנת מתוקה
1 כף קפה
425 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה :
מרתיחים 50 גר' שמנת מתוקה עם 1 כף קפה ושופכים על קרם הלוטוס
מקציפים 425 גר' שמנת מתוקה
מקפלים את תערובת קרם הלוטוס לתוך השמנת המוקצפת
מעבירים את המוס לשקית זילוף
מזלפים לכוסות
זורים לקישוט ברס אגוזי לוז

מוס מנגו מרענן עם סירופ שוקולד:

‏

חומרים:
200 גר' קוביות מנגו חתוכות
100 גר' גבינת שמנת
200 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מערבלים את קוביות המנגו במג'ימיקס
מוסיפים גבינת שמנת וממשיכים לערבב

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת כמעט יציבה
מקפלים את שתי התערובות.
מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר ומזלפים לכוסות
מצנננים.

לסירופ שוקולד:

100 גר' סוכר

100 גר' קקאו בלגי משובח

3 כפות שמן

***

ניתן להוסיף מעט חמאה/או קרם קוקוס, מערבבים היטב את החומרים בסיר, מצננים, מכניסים לשקית זילוף ועטרים את המוס המצונן שבכוסות.

]]>