מרכיבים(4 מנות):
  • ראש כרובית טרייה וגדולה, מפורקת לפרחים
  • בצל חתוך לעיגולים
  • 4 שיני שום בקליפתן
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופפריקה אדומה לפי הטעם
  • 4 גבעולי טימין לבחירה
  • 1/2 כוס גבינה צהובה, מוצרלה, מלוחה או פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל225 מעלות. על תבנית מרופדת שמים את השמן, מלח ופפריקה. מערבבים את פרחי הכרובית, הטימין והשום בשמן המתובל. צולים בתנור במשך 30-40 דקות, תוך עירבוב והפיכת הירק מידי פעם. מפזרים את הגבינה על הכרובית ואופים לעוד 10 דקות. מגישים מיד.

]]>