מרכיבים(12 מנות):
  • חומרים לתחתית:
  • עוגת טורט / פירורי עוגיות לבחירתכם
  • לשכבת מוס שוקולד:
  • 300 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו
  • 150 גר' חלב קוקוס+2 כפות נס קפה
  • 5 כפות ברנדי
  • 400 גר' שמנת צמחית
  • לציפוי:
  • 100 גר' חלב קוקוס
  • 200 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו
  • לחמם את חלב הקוקוס עם השוקולד במיקרוגל עד לקבלת קרם

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

מרתיחים את חלב הקוקוס
שופכים על השוקולד
מערבבים היטב ומוסיפים את הברנדי
מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתוך השוקולד

לציפוי:

100 גר' חלב קוקוס
200 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו
לחמם את חלב הקוקוס עם השוקולד במיקרוגל עד לקבלת קרם

הרכבת העוגה:

מרפדים תבנית עגולה בפירורי עוגת טורט או בפרורי עוגיות
יוצקים על תחתית הפירורים את מוס השוקולד
מצפים את העוגה עם קרם השוקולד

מקפיאים למשך 8 שעות, מקשטים בסלילי שוקולד..

צלם: 'פרלינה' – בוטיק השוקולד

]]>