מרכיבים:

  • ראש חסה מפורק לעלים
  • שאריות עוף אפוי או צלוי, חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 מלפפון ירוק חתוך לקוביות
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים או בצל לבן או סגול -חתוך לקוביות
  • מלח ושום מגורען לפי הטעם
  • 1/2 כוס מיונז באיכות מעולה
  • 1/3 כוס צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

לערבב ביחד ולהוסיף 2 כפות מלפפון בחומץ קצוץ דק.

אפשר להמיר בכל רוטב אחר לבחירה.

מרכיבים את המנה: מערבבים את כל הרכיבים, כולל הרוטב, הקערה. ממלאים את עלי החסה במילוי ומגלגלים למעטפה.

אפשר להכין את המילוי מראש ולשמור במקרר עד המילוי.

לבריאות!]]>