מרכיבים:
  • שמונה כוסות אבטיח, מקולף וללא גרעינים, חתוך לקוביות
  • 2/3 סוכר לבן

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את הפרי ומסננים בבד לבן מעל נפת מתכת. שומרים את המיץ למתכון הבא. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.

אם יש צורך, מערבלים שוב במעבד מזון למחית חלקה. מניחים את משטחי הסיליקון בתבניות אפייה, ושוטחים את המחית לאובי של שלושה מילימטר. אופים למשך שלוש שעות בתנור על 75 מעלות כאשר מידי פעם מסובבים את התבניות 180 מעלות.

כאשר הלדר כבר לא לח, מוציאים וחותכים למנות בגודל הרצוי. אורזים בניר פרגמנט ושומרים בכלי אטום.

]]>