מרכיבים:
  • 1 ק"לו מנגו, מקולף, חתוך לקוביות וקפוא (לפחות 4 שעות בפריזר)
  • 2 כפות פתיתי קוקוס
  • 1 יחידת ליים (בן דוד של לימון)
  • דבש לקישוט (לבחירה)

אופן ההכנה:

בתנור מחומם ל150 מעלות קולים את הקוקוס עד להשחמה - בערך ארבע דקות. שמים בצד. טוחנים את המנגו הקפוא במעבד מזון עם 1/4-1/2 מים חמים עד שהתערובת חלקה וקרמית.

אפשרויות הגשה: הגשה מידית: סוחטים על כל מנה מעט מיץ ליים, ומקשטים בקוקס הקלוי.

אפשר להקפיא במיכל אטום למשך שבועיים. להוציא מההקפאה מספר דקות לפני ההגשה, ולקשט כנ"ל.

]]>