מרכיבים:
  • 8 תפוחי אדמה גדולים
  • מלח לפי הטעם
  • פפריקה מתוקה וחריפה
  • 1 בצל גדול חתוך לעיגולים לבחירה
  • 3 ביצים טרופות
  • שום גבישי לבחירה
  • שמן

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר גדול עם מים, מוסיפים מלח בהרתחה. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים עד להתרככות, מסננים ומקררים. מועכים. לבחירה: חותכים בצל לעיגולים ומקרמלים באידוי איטי בשמן. מוסיפים לתפוחי אדמה. מערבבים פנימה את הביצים, ושוטחים בתבנית מרופדת ומשומנת. אופים התנור בינוני עד להזהבה.

]]>