מרכיבים:

  • 1 בצל, חתוך
  • 250 גרם בשר אסדו ללא עצמות
  • 1/3 כוס שמן
  • 10 תפוחי אדמה, גדולים
  • בצל נוסף לבלילת הקוגל
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לבחירה

אופן ההכנה:

מכינים את היאפצ'יק: מאדים את הבצל במחבת ושמים בתבנית אפייה או סיר לבישול איטי. מניחים את הבשר מעל ואופים.מבשלים לחצי שעה. מכינים את הקוגעל: במעבד מזון טוחנים את רכיבי הקוגעל עד לקבלת בלילה אחידה. שופכים מעל הבשר בתנית.סיר, ומכסים את הבשר מכל הצדדים. אופים/מבשלים עד הקוגעל זהוב. מכסים ומשאירים בתנור למשך הלילה על חום נמוך (120 מעלות), או על הפלטה.]]>