מרכיבים(12 מנות):

  • נתח בשר במשקל 3 קילוגרם
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס קוקה קולה
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 1 בצל
  • 1/4 כוס דבש
  • 4 כפות קטשופ
  • 1/2 כפית אבקת חרדל או חרדל דיז'ון
  • 1/2 כפית פפריקה

אופן ההכנה:

מכינים את המרינדה: מניחים את הבשר בסיר, מערבבים את כל שאר הרכיבים במעבד מזון או מערבל. משרים לילה שלם אם יש זמן. מוזגים על הבשר ומבשלים עם הרוטב בלהבה נמוכה, או אופים למשך 3 שעות בתנור בחום 175 מעלות עד שהבשר רך. כאשר הבשר התקרר, מוציאים לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות. לפני ההגשה, מחזירים את פרוסות הבשר לרוטב ומחממים. למחבבים רוטב סמיך יותר, אפשר להעביר את הרוטב לסיר קטן, לערבב מעט קמח במים ולערבב לתוך הרוטב תוך כדי חימום.]]>