מתכון לחזה עגל ברוטב עשיר

בסעודת השבת הקרובה מחכה לכם מעדן של ממש: חזה עגל ברוטב עשיר שהושרה לילה שלם במקרר. ויש לו גם רוטב שאתן תשתגעו עליו (מתכונים, אוכל, מתכונים לשבת תשעה באב)

mame | כיכר השבת |

מרכיבים(12 מנות):

  • נתח בשר במשקל 3 קילוגרם
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס קוקה קולה
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 1 בצל
  • 1/4 כוס דבש
  • 4 כפות קטשופ
  • 1/2 כפית אבקת חרדל או חרדל דיז'ון
  • 1/2 כפית פפריקה

אופן ההכנה:

מכינים את המרינדה: מניחים את הבשר בסיר, מערבבים את כל שאר הרכיבים במעבד מזון או מערבל. משרים לילה שלם אם יש זמן. מוזגים על הבשר ומבשלים עם הרוטב בלהבה נמוכה, או אופים למשך 3 שעות בתנור בחום 175 מעלות עד שהבשר רך. כאשר הבשר התקרר, מוציאים לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות. לפני ההגשה, מחזירים את פרוסות הבשר לרוטב ומחממים. למחבבים רוטב סמיך יותר, אפשר להעביר את הרוטב לסיר קטן, לערבב מעט קמח במים ולערבב לתוך הרוטב תוך כדי חימום.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית