מתכון למרק קישואים בשמנת

שלושה רכיבים פשוטים ויש לכם מרק חדשני ומרענן שאפשר להגיש בכל ארוחה. מעדן קייצי קר מהמטבח ההונגרי הנהדר. מתכון למרק קישואים בשמנת - שאסור לפספס (אוכל, מתכונים)

mame | כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 4 קישואים גדולים, קלופים
  • 3 גביעים של שמנת חמוצה
  • מלח
  • מים לבישול
  • תפוחי אדמה לבחירה

אופן ההכנה:

מגררים את הקישואים במנדולינה לגפרורים דקים. מרתיחים סיר עם מים ומלח לבשיול לפי הטעם, ושמים פנימה את הקישואים. מבשלים כ5 דקות על להבה גדולה. מקררים, ומערבבים פנימה את השמנת לפני ההגשה.

תוספת של תפוחי אדמה מעניק מרקם חדש ומשביעה מאוד. אם בחרתן לצרף תפוחי אדמה למתכון, עליכן לקלף ולחתוך לקוביות קטנות ולהרתיחם עד התרככות לפני שמוסיפים את הקישואים. יש אופצי' להכין את המרק עם תפוחי אדמה בלבד.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית