תוספת לשבת: כרובית מטוגנת ברוטב מרינרה

במקום לשלם על מנה איכותית במסעדת יוקרה, בואי ותלמדי איך מכינים אותה בבית. הנה מתכון לכרובית מטוגנת בפירורי פנקו, מוגשת לצד רוטב מרינרה עסיסי, טעים ומתאים גם כתוספת לסעודות השבת * קדימה אוכל (אוכל, מתכונים)

mame | כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 1 ראש כרובים פרוס לפרוסות
  • 2 כוסות פירורי לחם מסוג פנקו
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס רוטב מרינרה
  • 4 פרוסות גבינת מוצרלה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

מחממים את הגריל. שמים את הפנקו בשקית, את הביצים בצלחת עמורה, ואת הקמח בצלחת נוספת. טובלים את פרוסות הכרובית בקמח, אח"כ בביצים ובסוף לתוך הפנקו. מחממים את השמן במחבת גדולה. מאדים את הכרובית על שני צדדים; אם יש צורך מנמיכים את הלהבה. מעבירים את הכרובית לכלי חסין אש, ושמים מעט רוטב מרינרה על כל פרוסה. מסיימים עם גבינת מוצרלה, ומעליו מפזרים את הפרמז'ן. צולים למשך חמש דקות עד שהתבשיל מקבל צבע זהב. מגישים חם.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית