מרכיבים:
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כפית עלי טימין יבשים
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • 1 קופסא גדולה עגבניות קלופות עם המיץ
  • 1 כוס שעועית לבנה משומרת ומסוננת
  • 1 קישוא חתוך לקוביות
  • 1 גזר חתוך לעיגולים דקים
  • 1/2 שעועית ירוקה או קפואה
  • 1/2 כוס מקרוני לא מבושל
  • 1 ליטר ציר ירקות

אופן ההכנה:

מחממים סיר למרק ומוסיפים את השמן. מאדים את הבצל ושום, מוסיפים את הירקות, המקרוני והתבלינים ומערבבים היטב. ממשיכים לאדות למשך 2 דקות. מוסיפים את הציר, ומבשלים עד שהמקרוני מוכן.

הצעת הגשה לחלבי: לגרר גבינת פרמזן מעל כל מנה.

]]>