חציל בטעם כבד, הגרסה הביתית

אפשר להכין חציל בטעם כבד בדרך ארוכה ורוויית שמן, או בדרך הקצרה ודלת הקלוריות. כך או כך, הטעם זהה. מעדן! * מתכון לחצילים בטעם כבד בשתי גרסאות (אוכל, מתכונים)

mame | כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 1 חציל
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • 1 ביצה קשה
  • שמן לאפיה או לטיגון

אופן ההכנה:

גרסת המטוגנים

חותכים את החציל לפרוסות, מניחים בתפזורת על מגש ובוזקים מלח. משהים עד שהפרוסות "מזיעות". סוחטים מהנוזלים, מטגנים בשמן, מספיגים. חותכים את הצל לעיגולים, מטגנים בשמן ומספיגים.

גרסת האפייה:

מרפדים תבנית בניר אפייה, מחמים את התנור ל250 מעלות. מרססים שמן על הניר, מניחים את פרוסות החציל הסחוטות, ולצידם עיגולי הבצל. אופים או צולים עד להתרככות. שמים את החציל, הביצה, הבצל והשום במעבד מזון או בלנדר, וטוחנים עד שהרכיבים הופכים לעיסה אחידה. מניחים בקופסת איחסון ומגישים קר.

הערה: אפשר לחתוך את החציל לטיגון גם בקוביות.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית