מרכיבים:
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס דבש
  • 1 כוס סוכר חום
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קפה רותח חזק
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 3 וחצי כוסות קמח
  • 1 כפית קנמון
  • ציפורן טחון, אגןז מןסקט (חצי כפית מכל אחד)

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני.

מערבבים את השמן, דבש וסוכר היטב. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב אחרי הוספת כל ביצה. מערבבים את הקפה עם הסודה ואבקת אפי' . התערובת תתסוס. מערבבים לסירוגין לתוך קרם הביצים, מוסיפים את הקנמון, שמים בתוך תבנית ואופים עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא נקי.

]]>