מרכיבים(4 מנות):
  • חבילת פסטה מסולסלת
  • 1 ק״ג חזה עוף פרוס לקוביות
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל גדול
  • תבלינים לפי הטעם
  • מלח ומעט שמן זית

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל והגמבה לפרוסות דקות.

מחממים מחבת, ומוסיפים בתחתית מעט שמן זית.

מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הגמבות. משחימים את קוביות חזה העוף, ומקפיצים.

מוסיפים את רוטב הצ׳ילי, הדבש והתבלינים ומערבבים היטב.

מטגנים כ-15 שעה עד שחזה העוף שחום ומקורמל.

בינתיים מרתיחים מים ומעט מלח בסיר. מוסיפים את הפסטה, מסננים ומצננים.

כשחזה העוף מוכן מוסיפים את תכולתו לסיר הפסטה, מערבבים היטב ומגישים.

]]>