- 1 כוס קשיו
- 3/4 כוס שיבולת שועל
- 1/2 כוס תמרים
- 113 גרם רסק תפוחים לא ממותק
- 1/2 כוס אבקת חלבון בטעם וניל
- 1/2 כפית קינמון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/8 כפית ציפורן
- 1 גזר, מגורד
- 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
- לציפוי: 1/2 כוס קוקוס לא ממותק
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה שלב אחר שלב:
1. במעבד מזון, טוחנים יחד את הקשיו, שיבולת השועל, התמרים, רסק התפוחים, אבקת החלבון והתבלינים, עד לקבלת בצק.
2. מוסיפים את הגזר המגורד ואגוזי הפקאן, וממשיכים לטחון עד שהבצק נהיה מעט דביק.
3. מעבירים את הקוקוס לקערה נקייה.
4. יוצרים כדורים שווים מהבצק, מגלגלים כל כדור בקוקוס ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. מקפיאים במשך 30 דקות לפחות, עד להתייצבות. שומרים את הכדורים בכלי אטום במקרר.
]]>