מה אוכלים היום?

מתכון לטאקו פטריות וגבינת עיזים עם ירקות

במקור, המנה המקסיקנית מורכבת מבשר ותוספות, אבל כשאנחנו ממהרים, אנחנו מעדיפים את הגרסה הקלה יותר: פטריות עם ירקות וגבינת עיזים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים
  • 1 מלפפון, פרוס דק
  • סלסילת פטריות טריות, פרוסות
  • מלח ופלפל שחור
  • סלסילת עגבניות שרי, חצויות
  • 1 ליים / לימון קטן, סחוט היטב
  • 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 12 טורטיות
  • 1 כוס גבינת עיזים מפוררת

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד לריכוך במשך 4-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.

2. מוסיפים את הפלפלים החריפים והפטריות, ומאדים עד לריכוך במשך 7-8 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.

3. בקערה בינונית, מערבבים את העגבניות עם מיץ הליים / הלימון והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל שחור.

4. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. וממקמים בכל פעם 2-3 טורטיות במחבת ומשחימים אותן במשך דקה מכל צד.

5. מחלקים את מילוי הפטריות בין הטורטיות, מוסיפים את העגבניות המתובלות וגבינת עיזים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר