באנו לשדרג

מתכון לפסטו ברוקולי שלא נופל מהמקור

למה פסטו מברוקולי? רק תחשבו על המרקם המחוספס שעוטף פסטה רכה. כיף גדול! מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פסטו ברוקולי ואיך משדכים אותו לפסטה בקלי קלות לארוחה מהירה וממכרת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • ראש גדול של ברוקולי, מאודה
  • 3 כפות צנוברים  
  • גרידת קליפה ומיץ מלימון אחד
  • 2 שיני שום, מרוסקות בעזרת גב סכין

לפסטה:

  • 450 גרם פסטה, מבושלת לפי ההוראות שעל האריזה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן

אופן הכנת פסטו ברוקולי:

1. קוצצים דק את הברוקולי.

2. מוסיפים את הצנוברים לברוקולי וקוצצים שוב. מעבירים את התערובת לקערה גדולה.

3. סוחטים את הלימון על תערובת הברוקולי והצנוברים. מוסיפים את השום ומערבבים.

4. מוסיפים את הפסטה, שמן הזית, גבינת הפרמזן ומיץ מחצי לימון לקערה ומערבבים היטב. מחלקים לצלחות, מפזרים גבינת פרמזן נוספת ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר