סלט סלמון חם
סלט סלמון חם (צילום: יחצ)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 200 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות
  • 200 גרם פטריות פורטבלו
  • חופן בצל סגול קצוץ
  • 200 גרם קוביות בטטה, אפויות
  • עלי חסה

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים מעט שמן בווק.

2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הקוביות בטטה האפויות.

3. מקפיצים עד שהחומרים מבושלים דיים ומתבלים: מלח ,פלפל שחור, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.

4. מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה לקישוט.