מה אוכלים היום?

מתכון לתבשיל ספגטי וירקות בסיר אחד

מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת תבשיל ספגטי עם זיתים, עגבניות, חומוס, לבבות ארטישוק ותיבול שירגיש לכם כמו קפיצה לדרום איטליה - וכל זה בעשר דקות בלבד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כפית שמן זית
  • 1/2 בצל לבן גדול / בצל סגול, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 350 גרם ספגטי מחיטה מלאה
  • 60-100 גרם פרוסות זיתים שחורים
  • 400 גרם לבבות ארטישוק, שטופים, מסוננים וקצוצים
  • 3/4 כוס גרגרי חומוס משימורים, שטופים ומסוננים
  • 2 כפות צלפים
  • 400 גרם קוביות עגבניות משימורים
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית תימין מיובש
  • 1/2-1/4 כפית שבבי פלפל אדום יבש
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מלח
  • 3 כוסות ציר מרק ירקות ללא מלח או מים + מעט אבקת מרק דלת נתרן

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה / סיר נמוך ורחב, מוסיפים את הבצל והשום, ומדי פעם מערבבים, עד שהם מתחילים להזהיב.

2. מוסיפים את הספגטי למחבת - בשלמותם או שוברים לחצי, אם צריך - ועליהם מוסיפים את כל שאר המרכיבים ולבסוף יוצקים על הכל את ציר הירקות / המים.

3. מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש בינונית או בינונית-נמוכה וממשיכים לבשל במשך 8-10 דקות נוספות, עד שהספגטי מבושלים במידה הרצויה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר