Homemade

מתכון לצ'יפס תפוחי עץ וקינמון

צ'יפס מתקתק, קראנצ'י ועם ארומה סתווית של קינמון שיחד מתחברים לחטיף ביתי ממכר ומלא אנרגיה שאפשר לקחת לכל מקום - ובעיקר, בריא יותר, ללא חשש תוספות תעשייתיות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
צ'יפס תפוחי עץ וקינמון ביתי שכיף לנשנש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 תפוחים, ללא הליבה, פרוסים לעיגולים דקים
  • 1-2 כפיות קינמון
  • 1-2 כפיות סוכר
  • שמן

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-90 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים את פרוסות התפוחים עם הסוכר והקינמון עד לציפוי מלא.

3. מרססים בספריי שמן או משמנים קלות תבנית אפייה גדולה או שתיים בינוניות, ומסדרים עליה את פרוסות התפוחים.

4. אופים במשך 2-3 שעות, עד שהפרוסות יבשות לחלוטין, אך עדיין רכות. נותנים להן להצטנן לחלוטין לפני שמעבירים אותן לכלי אטום. שומרים בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר