רוטב איטלקי שצריך תמיד במקרר
רוטב איטלקי שצריך תמיד במקרר (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה6 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 1-2 שיני שום, כתושות דק
  • 1/2 כפית תימין טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית אורגנו טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית בזיליקום טרי, קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

מנערים היטב את כל המרכיבים בצנצנת זכוכית אטומה ומשתמשים מיד, או שומרים במקרר עד שבוע.