מדריך וידאו

מתכון לטבעות תפוחי עץ וקרמל מטוגנות בציפוי קראנצ'י

כלומר, זה נראה כמו ספינג', זה מריח כמו ספינג' וגם דרך ההכנה דומה - אבל זה לא בדיוק ספינג'. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת טבעות תפוחי עץ וקרמל מטוגנות בציפוי קראנצ'י (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 2 תפוחים
  • 1 כוס רוטב קרמל קנוי או <a href="http://www.kikar.co.il/184171.html">ביתי&nbsp;</a>
  • 1 כוס תערובת להכנת פנקייק
  • 1 כוס מים
  • שמן צמחי לטיגון
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון
  • אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה:

1. פורסים את התפוחים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ. בעזרת כף פריזיאן לפירות או חותכן בקוטר קטן, יוצרים חור בליבה של כל פרוסה, ליצירת מעין טבעת עם שוליים עבים מאוד. בעזרת מגבות נייר, מייבשים את התפוחים.

2. מצפים את פרוסות התפוחים בקרמל - באופן הבא: משחילים בכל פרוסה שני שיפודים / צ'ופסטיקס, כך שהפרוסה תיתלה על הקצה של כל מקל. מסובבים את המקלות בתנועת אופניים סיבובית (שמזכירה גלגל של טחנת רוח) וטובלים את כל פרוסה בקרמל. מניחים כל פרוסה מוכנה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. בקערה, מערבבים היטב את תערובת הפנקייק והמים.

4. יוצקים לסיר שמן בגובה 2.5 ס"מ ומחממים אותו ל-180 מעלות (רצוי לוודא זאת עם מדחום).

5. בעזרת מלקחיים, טובלים כל פרוסת תפוח בתערובת הפנקייק, ומעבירים לשמן החם. עובדים בקבוצות של 2-3 פרוסות בכל פעם, ומטגנים אותן עד לקבלת גוון זהוב-שחום משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

6. בקערה, מערבבים את הסוכר והקינמון, ומצפים בתערובת כל פרוסה. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר