ארוחה לשניים

מתכון למרק גזר סמיך עם כורכום וג'ינג'ר

קערה של מרק סמיך וטעים עמוס ברכיבים מזינים לארוחה זוגית מחממת וביתית כשקר וגשום שם בחוץ. ואם להיות ספציפיים: מרגישים צינון מתקרב? הנה טריק שיגן עליכם - תרופה טבעית מהירה ופשוטה להכנה שאפשר לשלוף בכל הזדמנות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 גזר לבן, קלוף וחתוך לקוביות (ניתן להחליף בגזר כתום)
  • 1 בצל, קצוץ גס
  • 4 שיני שום, מרוסקות
  • 2 כפיות שמן קוקוס מומס או שמן זית
  • 3 כוסות ציר מרק ירקות חם / מים חמים + אבקת מרק
  • 1 כפית כורכום
  • 2.5 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מקולף ומגורר
  • מיץ מחצי לימון
  • קמצוץ פפריקה

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים מעל את הגזרים, הבצל והשום ומתבלים בכורכום ופפריקה. מזלפים מעל את השמן ומערבבים לציפוי מלא של הירקות בתבלינים.

2. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

3. מעבירים את הירקות לבלנדר, מוסיפים את ציר הירקות / המים, מיץ הלימון והג'ינג'ר וטוחנים יחד עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. יוצקים את המרק לקערות הגשה, מקשטים בפטרוזיליה טרייה ושומשום (ניתן להוסיף כף יוגורט יווני) ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר