רוטב יפני לסלט
רוטב יפני לסלט (צילום:)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 גזרים גדולים, קלופים וקצוצים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 5 גבעולי בצל ירוק (רק החלק הלבן), קצוצים
  • 3/4 כוס שמן בוטנים / קנולה
  • 1/2 כוס חומץ אורז
  • 2 כפות רוטב סויה
  • קמצוץ סוכר
  • מלח

אופן ההכנה:

אאא

מתכון ל-2 כוסות

1. במעבד מזון, טוחנים את הגזר, הג'ינג'ר והבצל הירוק לפירורים גסים.

2. מוסיפים את השמן, החומץ, הסויה, הסוכר והמלח, וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך אחיד. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.

מקור