תה חם מתובל
תה חם מתובל (צילום: Xenia Bogarova)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 4 כוסות מים רותחים
  • 2 מקלות קינמון
  • 8 תרמילי הל
  • 2 כפיות ציפורן
  • 2 כוכבי אניס
  • קליפה מחצי תפוז (לא גרידה, סליל שלם)
  • 1 עלה דפנה
  • 4 כפיות עלי תה שחור (או 4 תיונים)

אופן ההכנה:

אאא

1. בזמן שהמים ברתיחה, פותחים את תרמילי ההל, מוציאים את הגרעינים השחורים ומרסקים אותם לאבקה. מעבירים לסיר ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד עלי התה / התיונים.

2. יוצקים את המים הרותחים על תכולת הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. 

3. מוסיפים את עלי התה / התיונים ומבשלים עוד 3-5 דקות, תלוי בחוזק הרצוי. 

4. מסננים את התה ומעבירים את הנוזל לקנקן. ממתיקים בדבש, סוכר חום או מייפל, אם רוצים ומגישים מיד.