לכבוד שבת

מתכון לסלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק וקראסט מייפל

מנת פתיחה מהירת הכנה לשולחן השבת של סלמון בשרני עטוף בטעמים מתקתקים-פיקנטיים. לקראת סוף האפייה, מברישים את הדגים בסירופ מייפל ונותנים לו 1-2 דקות להתקרמל מעל (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק וקראסט מייפל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 700 גרם סלמון, מחולק ל-4 פילטים, ללא עור
  • 1 כף אבקת צ'ילי
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפיות סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 3 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור למצב גריל, ומרפדים תבנית בנייר כסף משומן.

2. בקערה קטנה מערבבים את אבקת הצ'ילי, הפפריקה, הסוכר והמלח. מסדרים את נתחי הדג בתבנית, ומפזרים עליהם את התערובת.

3. צולים במשך 3-9 דקות, תלוי בעובי הדג וכמה פריך אתם רוצים שיהיה החלק העליון.

4. מוציאים את הסלמון מהתנור, מברישים במייפל בנדיבות, ומחזירים לתנור לעוד 1-2 דקות או עד שהמייפל מבעבע והחלק העליון נעשה פריך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר