מה אוכלים היום?

מתכון למרק מינסטרונה איטלקי שמלא בכל טוב

תפוחי אדמה, גזר, שעועית, פסטה - ומה לא. מרק מחמם ומזין שיעמוד תוך 30 דקות על שולחנכם וללא ספק, עוד תכינו אותו שוב ושוב. "מינסטרונה" זה שם כולל למרקים איטלקיים עשויים ירקות בתוספת פסטה או אורז (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן צמחי
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 גבעול סלרי, קצוץ
  • 1 גזר גדול, חתוך לקוביות
  • 1/4 כרוב, מגורר
  • 1 תפוח אדמה, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית תימין מיובש
  • 2 עלי דפנה
  • 6 כוסות מרק ירקות או מים + אבקת מרק
  • 1/2 1 כוסות עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס פסטה פנה (עדיף ללא גלוטן)
  • 400 גרם שעועית אדומה מבושלת
  • מלח ופלפל שחור
  • חופן גדול של פטרוזיליה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד לשקיפות.

2. מנמיכים לאש בינונית, מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והכרוב ומבשלים עוד 2-3 דקות.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה, האורגנו, התימין, עלי הדפנה, ציר הירקות, והעגבניות המרוסקות, מביאים לרתיחה ומערבבים יחד.

4. מנמיכים לאש בינונית, מוסיפים את הפסטה, מכסים ומבשלים במשך 6 דקות. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד 10 דקות. לסיום, מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר