• זמן הכנה45 דקות
  • רמת קושיבינוני
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 1 ביצה, טרופה
  • 2 כפות עמילן תפוחי אדמה
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 כפות חלב
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

אאא

1. מבשלים את תפוחי האדמה במיקרוגל על חום גבוה או עד שהם מתרככים, ואז מועכים אותם למחית חלקה.

2. מוסיפים את הביצה לקערה, העמילן, הפרמזן, המלח, הפלפל והחלב ומערבבים היטב.

3. מעבירים את התערובת לשק זילוף.

4. מחממים את השמן לטמפרטורה של 170 מעלות (כן, כדאי לבדוק בעזרת מדחום), וכשהשמן חם, מזלפים את התערובת לתוך השמן החם בצורת ספירלה. מטגנים עד לגוון זהוב-שחום יפה ומוציאים לנייר סופג. מגישים מיד, חם, עם מטבלים אהובים.

מקור
tastemade