מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף רכות שאפשר לטגן או לאפות

מורן פינטו עם הקציצות האולטימטיביות שמכינים במהירות ואי אפשר לסרב להן. עיגולים רכים וטעימים שמגישים לצד אורז ופסטה או פשוט דוחפים בפיתה עם כל תוספת אהובה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
הצעת הגשה: בלחמניית המבורגר עם כרוב מטוגן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון (עדיף פרגית)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 6 שיני שום, כתושות
  • צרור כוסברה, קצוץ דק דק

אופן ההכנה:

1. לשים את כל המרכיבים לעיסה חלקה.

2. בידיים רטובות, יוצרים כדורים בגודל שווה, ומועכים אותם קלות לקבלת קציצות פחוסות.

3. לאפייה: מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
לטיגון: מחממים במחבת שמן בגובה 2.5 ס"מ ומטגנים את הקציצות במשך 2 דקות מעל צד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר