מתכון לרוטב נהדר שישדרג כל מנה

תפוחי אדמה אפויים, ביצים מקושקשות, סלט ירקות, עוף, סטייק - אף אחת מהמנות האלה לא תסרב לטפטוף מהרוטב הנהדר הזה שמתקתקים ב-5 דקות ושווה להכין פעם בשבוע (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ לבן
  • 2 כפות מים
  • 2 כפיות מלח
  • 1-2 כפיות סוכר
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1 שן שום
  • פלפל שחור, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.

2. מאחסנים במקרר בצנצנת אטומה, עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר