באנו לשדרג

מתכון לסלט קפרזה בטוסט

הבראנץ' האולטימטיבי כשחופש וחורף נפגשים: לקחנו את סלט הקפרזה האיטלקי, הכנסנו אותו בפניני - טוסט איטלקי - ולא תאמינו כמה זה טוב. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 פרוסות לחם גדולות ועבות (מומלץ: לחם שאור)
  • 4 פרוסות עבות של גבינת מוצרלה
  • 1/4 כוס פסטו קנוי או ביתי
  • 30 גרם חמאה

לרוטב העגבניות:

  • 1 שן שום, כתושה
  • 250-300 גרם עגבניות שרי
  • 30 גרם חמאה
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

הכנת רוטב העגבניות:
1. חורכים קלות את העגבניות במחבת יבשה, מנמיכים מעט את האש, מוסיפים 15 גרם חמאה, ומערבבים. לוחצים בעדינות על העגבניות עם גב של כף עץ לשחרר את המיצים, ומוסיפים את החומץ, השום והחמאה הנותרת. מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מסירים מהאש.

הרכבת הטוסט:
2. מורחים את הפסטו על 2 פרוסות לחם, מסדרים עליהן את פרוסות המוצרלה ויוצקים מעל את רוטב העגבניות. סוגרים עם פרוסה נוספת לסנדוויץ', ומורחים את החמאה על החלק העליון של כל פרוסה, מבחוץ.

3. מחממים מחבת נקייה על אש בינונית, מניחים את הסנדוויץ' וקולים עד שהגבינה נמסה. הופכים פעם או פעמיים, עד ששני הצדדים מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים, חוצים באמצע ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר