מה אוכלים היום?

הקערה שמוכיחה: אוכל מנחם לא חייב להיות משמין

נכון, "קומפורט פוד" בהגדרה הוא מזון שנאכל בזמן שאדם זקוק לנחמה ומתנחם באוכל, בגלל ערכו הנוסטלגי או הסנטימנטלי. בדרך כלל אוכל מנחם הוא עתיר קלוריות, מכיל רמת פחמימות גבוהה ופשוט להכנה - אך אנחנו מצאנו דרך ליהנות מאוכל מנחם וטוב בלי נקיפות מצפון (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 כוס בצל קצוץ
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כף אבקת צ'ילי
  • 1 כף אבקת כמון
  • 1 כף אבקת כורכום
  • 1 כפית מלח ים
  • קמצוץ פפריקה חריפה
  • קמצוץ קינמון
  • 800 גרם גרגרי חומוס מקופסת שימורים, מסוננים ושטופים
  • 800 גרם עגבניות חתוכות לקוביות מקופסת שימורים

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך. מוסיפים את השום, התבלינים, המלח וגרגרי החומוס, ומערבבים עד שעולה ניחוח מודגש. מאוד.

2. מוסיפים את העגבניות (לא מסוננות) ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים ומסירים מהאש.

אופן ההגשה: ממלאים כל קערה בקוסקוס מוכן בכמות נדיבה, מוסיפים קוביות מלפפונים וחופן עשבי תיבול טריים קצוצים, כמו נענע, פטרוזיליה, כוסברה, יוצקים מעל מתבשיל החומוס, מוסיפים טחינה וזילוף של שמן זית ומיץ לימון ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר